Road trip til Kroatia, Montenegro og Albania

I fjor sommar var eg på ferie sør i Albania (Sarande) med leigebil. Det var heilt fantastisk!! Så eg kunne tenka meg å fly til Dubrovnik, leige bil der, køyre sørover langs rivieraen gjennom Montenegro til Albania (Durres). Stoppe der det er fint, sola seg, slappa av og oppleve det ein har lyst til. Eg er ei aktiv jenta så eg liker å gå tur, trena og vera litt i aktivitet.

Eg er sjølvstendig næringsdrivande så eg kan ikkje ha for lang ferie 😉 10 dager er heilt topp. Kunne tenka meg å reisa i mai, juni eller juli.

Kan dette vera noko for deg?

(Eg er ny her inne så veit ikkje heilt korleis dette fungerer.)

0 Comments

Leave a reply

Kontakt oss

Ta kontakt her om du lurer på noe. Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan!

Sending

Utviklet av Freeborn Design 2017 © ReiseVenn

Utiverden

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account