Reiser

Acacia Africa

Afrika er et kontinent fylt med naturskjønne scenarioer, kulturelt mangfold, eksepsjonelt dyreliv, mystikk og spenning. Acacia tilbyr et stort utvalg av opplevelsesferier, safaris, telt og lodgesafaris. Deres ansatte og guider deler mer enn gjerne sin lokalkunnskap, respekt for Afrikas folk, tradisjoner, dyr og fantastiske fauna med deg.

Les mer her –>

Exodus Travels

har mer enn 34 års erfaring som leverandør av opplevelsesreiser i Europa, Afrika, Asia, Sør-Amerika, Nord-Amerika, Australia, Asia og Antarktis. De er spesialister på aktivitets- og opplevelsesferier, fotturferier, trekkingferier, sykkelferier, kulturferier, smågruppeferier, singelferier, safariferier m.m. Deres mål er ikke å være verken dyrest eller billigst men å levere den beste opplevelsen.

Les mer her –>

Explore Worldwide

Explore Worldwide ble i 2010 kåret av prestisjetunge “Sunday Times Travel Magazine” til årets beste “Adventure Tour Operator”. Årets katalog inkluderer en rekke spennende nye reiser i Sørøst Asia og Latin Amerika. Explore arrangerer tematurer til nærmere 130 land.

Les mer her –>

Gap Adventures

G.A.P ble startet i 1990 og har over 500 ansatte. De har gått fra å arrangere en håndfull turer i Latin Amerika til hundrevis av opplevelsesturer over hele verden. Med G.A.P Adventures kan du forvente det uventede, og husk det er viktig å ha et åpent sinn.

• Europa
• Asia
• Sentral & Sør Amerika
• Afrika
• Nord Afrika & Midt Østen

Les mer her –>

Intrepidtravel

er dedikert til de som vil utenfor de oppgåtte stier. Hos Intrepid finner du et stort utvalg av reiser og reisemåter. Intrepid er alene om å utforske verdens mest utrolige steder – møt spennende mennesker, ekte kulturer og få en opplevelse litt utenom det vanlige.

Les mer her –>

Tucan Travel

er en av verdens ledende turoperatører innen opplevelsesreiser. Her finner du alt fra 2-5 dagers turer til klassiske 2-3 ukers rundreiser. De har forskjellige kategorier av komfort – fra enkle “budget-turer” til klassiske, komfortable reiser. Kom og oppdag Tucans spennende verden!

Les mer her –>

Kontakt oss

Skriv beskjeden din her, vi vil svare deg så snart vi kan. Ha en fin dag!

Sending

Utviklet av Freeborn Design 2017 © ReiseVenn

Utiverden
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account