langtidsreise India, Bangladersh:

Ønsker å reise til India og Bangladesh vinteren januar 2016, mitt ønske er å være borte den verste og hareste vinteren, som vi er vant med i Norge og Nord Norge.

Jeg ønsker meg reisevenner gjerne yngere en jeg sel er jeg er 58 år, og er hannkjønn,

Før reisen så kan man jo være sammen om hvor ruten skal gå i utlandet, og det hadde vert fint at vi blei snart kjent med verandre, så vi kunne planlegge reisen på vorhenn man skal reise,Ønsker gjerne et svar helst i sommer så man har tid til å bli kjent med versndre,Ønsker et svar

0 Comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontakt oss

Ta kontakt her om du lurer på noe. Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan!

Sending

Utviklet av Freeborn Design 2017 © ReiseVenn

Utiverden
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account